Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Ideje za darila

Najbolj zanimive in izvirne ideje za darila na enem mestu. Predloge smo izbrali na podlagi naših več 1000 kupcev, ki so ta darila najraje kupovali.

 

1. ŽIRAFA ZA PIVO

Garantiramo zadovoljstvo vašega prijatelja, šefa oziroma kogar koli, ki bo prejel žirafo za pivo. Ideja za darilo, ki bo razveselila vsakega ljubitelja piva. Več modelov, za različne želje in možnosti.

 

2. ČOKOLADNA FONTANA, ČOKOLADNI FONDI

Menda jo punce enostavno obožujejo, tudi fantje niso daleč od tega. Skratka, čokoladna fontana ali čokoladni fondi, bosta popestrila prav vsak družaben (romantičen)  večer. Pomakate lahko več vrst sadja in tudi ostalo hrano.

 

3. DIREKTORSKI ČOHALEC JAJC

Po čohajte si jih po direktorsko, ne lase ampak kar vaša jajca. Nežna roka za elegantno čohanje vašega premoženja. Ideje za darila, ki bo osrečila vsakega moškega.

 

 

4. OKVIRJI ZA SLIKE

Vedno odlična ideja za darilo. Kupite okvir za slike, razvite vajine skupne trenutke in jih dajte v okvir, vse skupaj pa obesite na steno. Veselje vaše drage zagotovljeno.

 

5. MOJITO KOKTAJL SET

Domača zabava, piknik, praznovanje, … koktajl oprema je obvezna na takih dogodkih. Pripravite droben led, narežite limeto, ... in vse skupaj zmešajte v okusen mojito koktajl. Oprema je izredno kvalitetna in primerna tudi za ostale koktajle.

 

6. LED ROČKA ZA TUŠ

Zabava pod tušem? Sedaj je mogoče tudi to. Brez baterij in porabe dodatne energije. 3 barve, LED lučke in vsaka barva za določeno temperaturo vode. Na skrivaj zamenjajte ročko in pričakujte veselje pod tušem.

 

 

7.  JACK DANIELS RETRO SET

Komplet za vse, ki imajo radi elegantno točenje pijače. Set vsebuje 2 kozarca za viski oziroma drugo žgano pijačo, 900ml točilnik v izgledu retro pumpe ter originalno Jack Daniels barsko brisačko. Ideje za darilo, ki je še niste videli.

 

 

8. PIVSKI ČLOVEK NE JEZI SE

Zelo popularna družabna igra, sedaj v drugačni, pivski obliki. Za vsako napako, spijete mini kozarček. Napolnite jih z različnimi (brez)alkoholnimi pijačami in poskrbite za veliko zabave.

 

9. PLADENJ ZA ZAJTRK V POSTELJI

Med izvirne ideje za darila prav gotovi sodi tudi pladenj za predjedi. Presenetite vašo drago ali dragega z zajtrkom kar v postelji. Z nastavljivimi nogami se pladenj lahko uporabi tudi za klasični  kuhinjski pladenj.

 

10. PRISRČNICA 7 delni komplet

Komplet je sestavljen iz 7 delov, saj vključuje kozarčke obdane z usnjem in tudi prisrčnico ter priročen etui. Izdelek primeren za vaše starše, prijatelja, stare starše, … ki ga lahko uporabijo na vsakem izletu.

 

Poglejte si še ostala zanimiva darila tukaj!

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem