Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

O nas

Študentski boni

Spletna trgovina ŠTUDENTSKA-TRGOVINA.si je nastala z uresničitvijo ideje, da bi vsem na enem mestu ponudili vse, kar je potrebno za dobro zabavo.

Pri iskanju izdelkov, ki so nujna oprema za vsako dobro zabavo, ali kot dodatek v vaš dom smo ugotovili, da v Sloveniji manjka takšne ponudbe. Če pa smo že kaj našli, so bili izdelki razpršeni med različnimi trgovinami. Zato je bila postavitev spletne trgovine www.študentska-trgovina.si nujna.

 

ŠTUDENTSKA-TRGOVINA.si vam ponuja vse za:

* Zabavo (rojstnodnevne zabave, dekliščine, fantoščine, obletnice),

* Darila (ženske, moške, otroška),

* Gravirani izdelki - z vašim unikatnim sporočilom,

* Za dom - vsi uporabni dodatki za vaš dom,

* Barsko in koktajl opremo - za domači bar, barmane,...

* ali žure kar tako.

 

Torej za trenutke, ko se je potrebno odklopiti od študija, predavanj, izpitov, služb in drugih, mogoče manj prijetnih opravil. Naš cilj je, da vsak obiskovalec na naši strani najde nekaj zase! Z izdelki, ki jih najdeš v naši pestri ponudbi, želimo popestriti tvoje življenje in mu dati nekaj več. Naš slogan se zato glasi:

 

ŠTUDENTSKA TRGOVINA.SI - študentske cene za vse!

 

 

Opozorilo alkohol

 

 

Ekipa Študentske trgovine

Smo mlada in zagnana ekipa, ki si prizadeva pravično poslovanje in profesionalen odnos do strank. Naš moto je ŠTUDENTSKE CENE ZA VSE, pri čemer ponujamo več kot 600 izdelkov za različne priložnosti po ugodnih cenah in hitro dostavo. Želimo vzpostaviti pristen odnos do vsake stranke in dokazati sposobnost ekipe.

 

 

LUKA- vodja trgovine
Oseba, ki se je še v študentskih letih spomnila spletne študentske trgovine in zamisel z veliko ambicioznostjo in truda tudi uresničila. Skrbi za promocijo trgovine, iskanje novih zanimivih artiklov in se dogovarja z dobavitelji. Poleg vseh odgovornosti glede upravljanja trgovine, skrbi tudi za tehnično podporo strankam in vam nudi pomoč pri naročilih ves dan. Skrbi tudi, da je Facebook stran vedno ažurna z novostmi in ponuja različne nagradne igre in akcije.

 

Teja- administracija
Oseba, ki skrbi za vso potrebno dokumentacijo artiklov in dostave, da so naročila pravilno pripravljena in dostavljena. Skrbi tudi za nabavo izdelkov, da naših top najbolj popularnih izdelkov ne zmanjka. Odgovorna je za pripravo in odpremo paketov, da do vas pridejo kar najbolje pripravljeni in nepoškodovani.

 

Urška- kakovost in pregled izdelkov
Trudimo se ohraniti kakovost izdelkov, tako je v ponudbi ogromno izdelkov evropskega porekla. Tako je potrebno izdelke pregledati, pravilno označiti in opremiti. Skrbi tudi za opise izdelkov na strani, saj se nam zdi pomembno, da si kupci artikel kar najbolje predstavljajo. Opisi so tako opremljeni z veliko slikami, videi in specifikacijami za kar najboljšo predstavo bodočega kupca.

 

Sandra- podpora strankam 

Zaradi zagotavljanje kakovosti poslovanja vam nudimo tudi celodnevno podporo strank in sprejem naročil preko telefona. Zavedamo se, da nekatere stranke tako lažje oddajo naročilo in so ob tem bolj sigurne,  zato smo se za takšno možnost oddaje tudi odločili. Pokličete nas lahko za tehnično pomoč, v kolikor vam ne gre naročila zaključiti pravilno. Preverite pa lahko tudi zalogo in sporočite uro prihoda, v primeru osebnega prevzema. 

 

Jan- oblikovalec
Oseba, ki skrbi za različne oglaševalne pasove, oglase, slike in videe. Kot oblikovalec se skuša kar najbolj poistovetiti s kupci in predstaviti naše izdelke ter akcije na najbolj zanimiv in slikovit način. Širok repertoar naših izdelkov je tako kar najbolje vizualno predstavljen.

 

 

 

Naša pot od začetka do danes!

Hvala, ker nam zaupate! 

 

Ocene kupcev:

 

 

Prva objava na Facebooku:

 

 

Novo v letu 2015! Osebni prevzem in show room v OIC Trzin.

 

 

Presegli mejo 20000 všečkov na Facebooku strani:

 

 

 

 Število kupcev (2015): 16000 + 40 dnevno 

Ti je ŠTUDENTSKA-TRGOVINA.SI všeč? Ti mogoče ni všeč in imaš idejo, kako kakšno stvar narediti bolje? Ali pa imaš le sporočilo za nas? Lahko nam pošlješ e-sporočilo na info@studentska-trgovina.si, ali pa se pridružiš naši Facebook skupini! Vsakega tvojega sporočila bomo veseli!

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem