Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Kaj vzeti na morje?

Za prijetno druženje in tudi lenobno uživanje v dvoje je vedno treba poskrbeti za primeren prostor. Če dopustujete v hotelu, bodo tam poskrbeli za prijetne kotičke, če se odpravljate na kampiranje, pa vsekakor ne pozabite, da si jih morate urediti sami. Za to so nujni udobni stoli, ležalniki ter viseče mreže in stoli. Viseča mreža je zagotovo tista klasika, ki naredi počitnice še posebej čarobne. In kaj še spada zraven? Zagotovo svečke, ki bodo zvečer pričarale nekaj romantike, če bodo hkrati odganjale mrčes, paše toliko bolje.

Je dopust ob morju namenjen predvsem druženju? Potem s seboj ne boste vzeli toliko počitniškega čtiva kot običajno, temveč bodo bolj pomembne družabne igre. Karte, igre na plošči, razne pivske igre – vse to lahko pričara toliko smeha, da vam bodo od njega tekle solze.

Druženje zahteva tudi primerno ohladitev in osvežitev. Na morju ne bo odveč, če boste imeli pri roki pripomočke za hladne napitke – in ne le klasičnih vrčev ter kozarcev, temveč tudi točilnike, v katerih boste imeli z nekaj ledu lahko vedno hladno pijačo. Ne pozabite tudi na pripomočke za pripravo sadnih solat in drugih osvežilnih jedi – na primer sadnih nabodalc.

Kadar je kampiranje namenjeno predvsem zabavi in greste na morje za konec tedna na tako imenovani »moški vikend« ali »ženski vikend«, vam bo seveda prišlo prav, če boste imeli pri roki kakšno:

- pivsko žirafo ali drug točilnik za pivo,

- ženske pa bodo gotovo vesele mešalnika za koktajle.

 

Kaj pa početi jutro po pivski zabavi?

Ena od možnosti je poležavanje v senci, druga je kopanje in poležavanje na plaži, zagotovo pa bo veliko bolj živahno, če boste imeli pri sebi nekaj športnih rekvizitov. To seveda ne pomeni, da morate na tenis igrišče in se pošteno preznojiti – pri poletni vročini in utrujenosti od piva vam bo to gotovo odveč. Nič pa ne bo narobe, če boste vzeli s seboj športne rekvizite, s katerimi ste se radi zabavali v otroštvu:

- komplet za igranje badmintona,

- balinanje in podobno.

Morda boste v kampu našli tudi igrišče za minigolf, najbolj igrivi pa bodo zagotovo veseli bolj mokre zabave – vodne pištole so zakon!

 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem