Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Wau! Spil je kar 3,5 litra piva. Si upaš tudi ti?

Čas je za zabavo! Poletni večeri, ko se sopara vse do polnoči komaj kaj poleže, so idealni za druženja ob hladni pijači, in zagotovo ne sme manjkati pivo. Pivo je gotovo najbolj priljubljena poletna osvežitev, saj hitro prežene vročino in potenje ter nas dodobra odžeja. A koliko ga spiti? Kakšna je vaša mera?

Najbolj pogumni se ne ustavijo tako hitro, še zlasti ne, če je pivo primerno ohlajeno in ga lahko tako pijejo počasi, poleg tega pa je njegovo točenje prava zabava. In to omogočajo tudi pivske žirafe, ki niso več zgolj nujna oprema lokalov, temveč so vse bolj priljubljene tudi na domači terasi. Ob pečenju na žaru skupaj s prijatelji je žirafa namreč najboljše, kar lahko postavimo na mizo.


Žirafe za pivo z vse do 4 L volumnom
Poleg velikih žiraf, ki smo jih navajeni v lokalih, pa so seveda na voljo tudi manjše – takšne, v katere lahko natočimo 3,5 do 4 litre piva. Torej gre tako rekoč za »osebno« mini žirafo. Takšno, ki jo lahko ob poletni vročini tudi kar hitro izpraznimo.
Male žirafe imajo pred velikimi, ki jih uporabljajo v lokalih, seveda precejšnjo prednost.

 

Vedno hladno pivo

Pivo v njih se nikoli ne segreje – pa ne le zato, ker ga je manj in ga tako hitreje popijemo, temveč predvsem zato, ker imajo lahko vdelano tudi posebno posodico za led. Ta skrbi, da ostane pivo hladno in led ločuje od pijače, da se ta s topljenjem leda ne redči. Pivo namreč vsekakor ni pijača, ki bi jo kdorkoli želel redčiti z vodo.

 

Disco žirafa za pivo
Pripravljate zabavo? Zvečer? Potem morate imeti še nekaj – vaša pivska žirafa naj bo razsvetljena. Ja, res je, žirafo in s tem pijačo lahko osvetlite z LED svetili, ki bodo ob večerih pričarala prav posebno vzdušje. Tako bo zabava še bolj posebna in bo zagotovo trajala dolgo v noč.

 

Si torej upate spiti 3,5 litra piva? Ja, zakaj pa ne – pri tridesetih stopinjah in zabavi do jutra, je toliko tekočine pač nujne.

 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem