Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Pivski praznični okraski

Ste se kdaj vprašali, ali lahko alkoholne pijače za praznike spremenite v nekaj še bolj zanimivega? Ali ne bi bilo mogoče tudi pivske embalaže ponovno uporabiti? Vsekakor – steklenice in zamaški so lahko odlični za pripravo praznične dekoracije.

 

Predstavljamo vam ideje, ki so zagotovo zanimive – od vas in vaše drznosti pa je odvisno, ali jih boste pripravili tudi sami.

 

 


Adventni koledar iz steklenic

 


Otroci odprejo vsak dan okence adventnega koledarja s čokoladico, vi pa si lahko v stojalo ali tudi kartonsko škatlo zložite 24 steklenic piva. Na vsak pokrovček napišite številko in si privoščite vsak dan enega. Zakaj pa ne – veseli december je tu!


Pivske lučke


Želite prijetno razsvetljavo okolice doma? V vrsto postavite prazne steklenice iz zelenega stekla, ter iz ene v drugo napeljite električne lučke – skozi brat steklenice noter, kak krog v notranjosti, nazaj ven in v drugo steklenico. Če imate bele lučke, bodo te v zelenem steklu zasijale z novo svetlobo. Če imate barvne lučke, pa bo verjetno bolje izbrati steklenice iz belega stekla.


Smrečica iz steklenic

 


Sliši se drzno: namesto božičnega drevesca, v piramido zložite zelene stekleničke od piva. Seveda potrebujete za vsako nadstropje podlago (pladenj), da bodo te stale ena na drugi. Nikar ne pretiravajte z višino, da ne boste prehitro pobirali stekla. Pa je treba izbrati prazne ali polne steklenice? Za začetek polne, seveda – potem pa jih bodo počasi nadomeščale prazne.


Zamaški na božičnem venčku

 
Kovinski zamaški od piva so običajno prijetnih barv, zato jih lahko nalepite na božični oziroma adventni venček namesto drugih okraskov. Prav tako jih lahko po nekaj zlepite med seboj, dodate kakšno pentljico, in obesite na božično drevesce.


Angelčki iz plutovine
Iz plutovinastih zamaškov buteljk in šampanjcev izdelajte angelčke. Na prednjo stran narišite oči, usta in morda tudi kak kodrček las, na zadnjo pa prilepite krilca, izrezana iz papirja. Postavite jih lahko na mizo ali dodate še vrvico za obešanje na božično drevesce.

 

TUKAJ SI POGLEJTE SUPER DARILA ZA MOŠKE IN ŽENSKE!

 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem