Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Nasveti za popoln »fuzbal večer«

Večer, ko se s prijatelji zberete ob gledanju tekme, je gotovo nekaj posebnega – še zlasti ob velikih derbijih ali tekmah naših. Če si tekme običajno ogledate v vašem priljubljenem baru ali pubu, bodo tam poskrbeli tako za dober ogled poteka tekme kot za primerno vzdušje in pijačo. Če boste ogled tekme gostili pri vas doma, pa lahko poskrbite, da bo to prijateljem še dolgo ostalo v spominu!


1. Pripravite prostor
Poskrbite, da bo dovolj prostora, da bodo vsi dobro videli in slišali. Sedežno garnituro potegnite nekoliko bolj proč od televizije, saj bo ob napetih trenutkih igre verjetno marsikdo tudi skočil na noge. Če je vaša sedežna oziroma kavč premajhen, se opremite še z nekaj napihljivimi sedeži ali vrečami za sedenje – lahko tudi s takšnimi z nogometno poslikavo! Umaknite vse, kar bi se ob razburjenju utegnilo razbiti, poškodovati, prevrniti. Nič ne bo narobe, če je prostor tudi nogometno okrašen, da bo vzdušje še boljše. Zastava priljubljenega nogometnega moštva ne bo odveč!


2. Pripravite pijačo in prigrizke
Pijačo pravočasno ohladite. Da ne bo po celem stanovanju polno steklenic piva, si pomagajte z našimi žirafami za pivo in drugimi točilniki ter rdečimi plastičnimi kozarčki, ki so odlični za vsako zabavo. Če boste uporabljali žirafe in velike točilnike, boste imeli veliko manj dela s strežbo pijače, saj si bo vsakdo natočil kar sam. Lahko pa ste še bolj praktični in prijateljem pripravite nogometne pivske čelade! Tako bo lahko vsakdo srkal svoje pivo po mili volji, brez vstajanja in polnjenja kozarcev. Kaj pa prigrizki? K nogometu so odlični drobni prigrizki, na primer slano pecivo ali pokovka, ki jo lahko pripravljate tudi sproti v avtomatu za pokovko. Večini bo všeč pica, ki jo bo najbolje naročiti, postrežete pa jo lahko na lesenih deskah (oziroma jo bo večina najraje prijela kar v roke in pozabila na jedilni pribor). Boste gledali tekmo zunaj, na vrtu, ne pa v dnevni sobi? Ali pa boste nogometno zabavo pričeli že popoldne pred tekmo in imate balkon? Potem lahko tja postavite klasičen oziroma prenosen žar. Zakaj ne bi kar sami poskrbeli za burgerje?


3. Navijaški rekviziti
V zaprtem prostoru se jih ne priporoča, razen, če želite, da sosedje zaradi nočnega kaljenja miru pokličejo prijatelje v modrem. Če boste tekmo gledali zunaj, pa si priskrbite navijaške troblje in megafone, da bo vaše navijanje še bolj glasno.


4. Navijaška zabava
Kaj početi pred tekmo ali v odmoru med polčasoma? Enostavno: odigrajte partijo ročnega nogometa! To bo precej bolje kot pregovarjanje o tem, katero moštvo je boljše, poleg tega pa pridejo mizice za ročni nogomet, ki so danes dostopne že po neverjetno ugodnih cenah, prav tudi ob drugih druženjih, ne samo na večer tekme.

 

Izdelki za nogometno zabavo

 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem