Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Darilo za moške

Vse ženske se pred raznimi obletnicami ter rojstnimi dnevi sprašujete, kaj podariti vašim izbrancem. Vsaka ženska želi čim bolj zadovoljiti moške potrebe, zato je nakup primernega darila, prav gotovo velika težava.

V naši ponudbi imamo najboljša darilo za moške zbrana na enem mestu, saj želimo, da bi bili veseli tako moški, kot tudi ženske.


Če je vaš izbranec ljubitelj vrhunskega viskija, potem je odlično darilo Jack Daniels set, ki sestavljen iz dveh kozarcev, kalupa za led v obliki črk JACK ter dveh palčk za mešanje viskija. Če poleg podarite še steklenico tega odličnega viskija, bo to eno izmed najlepših daril.


V ponudbo darila za moške , smo dodali tudi retro izdelki, ki so primerni za vse nostalgike. Le kateri moški ne pozna film Boter oziroma Godfather. Zato smo v našo ponudbo dodali Boter retro majico, ki ima legendaren tisk in prepričani smo, da bo vaš moški tega darila, zelo vesel.


Ker verjetno vaš izbranec ljubi pivo, je lahko zabavno darilo tudi žirafa za pivo. Le kateri pravi moški je ne bo vesel. Organizirajte praznovanje, podarite mu že natočeno žirafo za pivo in ga presenetite na najbolj izviren način.


 Darilo za moške so prav gotovo težka izbira, saj želimo biti izvirni.

V naši trgovini vam vsa darila tudi zavijemo v darilno embalažo, tako prejemte darilo domov že zavito v darilni embalaži in ga samo podarite vašemu izbrancu. 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem