Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Darilo za valentinovo

Valentinovo ali praznik zaljubljencev. Zgodi se vsako leto, 14. februarja. Prav je, da se na ta dan še posebej spomnimo svoje punce, fanta, žene ali moža. S pravo pozornostjo boste ta dan naredili še lepši.

 

Valentinovo je praznik zaljubljencev

Veliko ljudji, pravi, da je valentinovo le praznik trgovcev. Pa je res tako? Mi smo prepričani, da to pravijo tisti, ki dejansko preveč zapravljajo na ta dan. Ko čutijo dolžnost in kupujejo draga darila za svoje boljše polovice. Po naših raziskavah, pa naši kupci kupujejo izvirna darila, ki so poceni in ki imajo enak učinek kot draga, še posebej če jih kupimo z namenom, da z njimi nekaj pokažemo. Strokovnjaki pravijo, da je treba v vsako razmerje oziroma zakon vlagati energijo in naš čas. Zato je potrebno svojo partnerko ali partnerja kdaj pa kdaj tudi razvajti oziroma mu še bolj pokazati, da ga/jo imate radi.

 

Pravo darilo za pravo osebo

Izbira darila je lahko zapletena stvar. Še posebej, če se z osebo šele spoznavate in ne veste, kaj ima rad/-a. Mi smo prepričani, da tradicionalna darila, kot so šopek rož, čokolada ipd., imajo še vedno pravi učinek pri puncah. Pri moških je mogoče stvar malo težja, vseeno pa bo najbolje, da se osredotočite na njihove potrebe, katerih pa kot pravijo ženske, ni malo.

 

Darilo za moške

Našteli obmo nekaj najbolj priljubljenih daril na naši spletni strani za moške.

* Žirafa za pivo je pravo darilo, če želite svojemu partnerju pokazati, da razumete njegove potrebe. Prav gotovo rad kdaj s prijatelji spije kozarček piva in prav je, da ga pri tem podpirate oziroma mu pokažete, da ga razumete.

* Sudoku toaletni papri ali noro darilo za vse moške, ki radi rešujejo sudoku. Navadni papir zamenjajte s sudoku toaletnim papirjem in počakajte na njegovo reakcijo. Prepričani smo, da bo sedaj sedenje na wc-ju prava zabava.

* Ročni nogomet je ponovno darilo s katerim bo vaš fant ali mož pokazal svoj otroški značaj. Če imata otroke, ki so navdušeni nad nogomet, bo to lahko odlična zabava za vso družino. Kljub vsemu pa pričakujte, da bo med naslednjo veliko nogometno tekmo, povabil svoje prijatelje in bodo med vso tekmo, igrali nogomet še na ročni mizi, kar bo še dodatno popestrilo dogajanje.

 

Darila za ženske

Poglejmo si še nekaj najbolj zanimih daril za ženske, ki jih lahko najdete v naši spletni trgovini.

* Čokoladna fontana za vse punce, ki so nore na čokolado. Verjamemo, da je tudi tvoja boljša polovica nora na to sladico. Stopi čokolado in jo daj v čokoladno fontano, zraven pa dodaj še nabodalca s jagodami. To bo pravo razvajanje.

* Okvir za slike. Vsekakor pravo darilo, vendar ne pozabite dodati slike v sam okvir. Izberite vajine najlepše trenutke in dajte slike v okvir. Po možnosti ga še postavite na pravo mesto in vaša punca bo zadovoljna, da se spominjate lepih trenutkov v vajini zvezi oziroma zakonu.

* Retro torba. Verjetno je tudi vaša punca, žena, partnerka nora na modne dodatke. Za razliko od navadnih torbic, vam priporočamo, da ji podarite retro torbo, ki je drugačna od navadnih, saj ima zanimive risane ali filmske junake.

 

Veliko sreče v ljubezni vam želi Študentska trgovina! 

 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem