Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Retro točilnik za pijačo

Pripravljate zabavni večer s svojimi prijatrlji ali pa piknik? Potem morate imeti retro točilnik v obliki ameriške pumpe, ki je kot mala žirafa za pivo, saj ima prostornino kar 900 ml.

 

Ste že pili bencin? No sedaj imate priložnost.

Njegova značilnost je ta, da katero koli pijačo boste nalili v točilnik, bo izgledala kot bencin. Tudi ročka za točenje je popolnoma podobna ročki za točenje bencina. Točenje je izredno enostavno. Samo pritisnete ročko in pijača steče po cevki v kozarec.

 

 

 

 

Za vse vrste pijač

Retro točilnik je primeren za vse vrste pijač. Legendarna podoba bo prav gotovo, če vam nalijete žgano pijačo ter dodate kocke ledu. Vsekakor je primeren tudi za pivo ali pa koktajl po vašem okusu. Ker ima prostornino odličnih 900 ml, bo zadostovalo za kar nekaj pijače. Tako boste tudi razbremenjeni, saj vam ne bo potrebno vedno skrbeti, ali imajo gostje pijačo. V točilnik lahko natočite tudi brezalkoholno pijačo, npr. koka kolo, ledeni čaj ali drug sok ter v vročih dneh dodate ledene kocke. Tako bo pijača ostala hladna dolgo časa.

 točilnik za pijačo

Tudi kot odlično darilo

Pumpa točilnik sodi med darila za moške, ki jih vaš prijatelj ali partner ne bo nikoli pozabil. Pripravite mu malo presenečenje in mu podarite retro točilnik za rojstni dan, obletnico ali kar tako.

 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem