Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Dekliščina - nore ideje in darila

Dekliščina že od nekdaj velja za najboljšo žensko zabavo pred vsako poroko. Kot velja pravilo, mora biti dekliščina nepozabna za bodočo nevesto. Prijateljice neveste tako pripravijo posebno zabavo. Kliše je že, da ne dekliščinah nastopajo različni slači fantje, ženske počnejo »poredne« stvari in tako bodoča nevesta še zadnjič izkoristi »samsko« življenje. Ta kliše velja predvsem v ameriških filmih. Dan danes pa se dekleta odločajo za dekliščine, kjer bodoča nevesta opravlja smešne naloge.

 

 

Poglejte si ideje za dekliščino:

 

* Zabava ob bazenu

Ker je po navadi v času dekliščin vreme že bolj primerno za zunanje zabave, jo lahko pripravite kar ob domačem bazenu. Pri prijateljici na vrtu postavite bazen, če imate možnost lahko kupite tudi manjše masažne bazene. Ne pozabite najeti DJ-a, ki bo skrbel za odlično glasbo ter barmana, ki vam bo pripravljal osvežilne koktajle. Povabite vse prijateljice bodoče neveste in ji pravite pravo presenečenje predno skoči v zakon.

 

*  Poredni kviz

Ker dekliščino po navadi organizirajo najboljše prijateljice, smo prepričani, da o nevesti veliko vedo, saj jo poznajo že dolga leta. Sestavite kviz z različnimi vprašanji iz njenega življenja. Pripravite tudi razna pikra vprašanja, kot so »kje sta se z bodočim možem prvič ljubila«, »tvoj najljubši položaj pri seksu«, itd. Za odgovore povprašajte bodočega moža in jo
tako seznanite z odgovori. Pripravite tudi fotografije ter smešne video posnetke, ki bodo popestrili kviz.

 

 

Darila za dekliščino

* Super punca set

Odlično darilo za bodočo nevesto, ki se pripravlja na »skok« v zakon. Set vsebuje roza pivsko čelado, seksi lisice in vroče masažne kamne za razvajanje ob mrzlih večerih. Pivsko čelado lahko nevesta uporabi že takoj, ostale stvari pa kar na svojem bodočem možu.

 

* Penis shot kozarčki

Pravi kozarčki za pravi namen. Za dekliščino bodo prava popestritev. Natočite v vsakega drugačno pijačo in bodoča nevesta jih mora spiti. Naj se zabava s penis kozarčki začne!

 

* Mojito koktajl set

Podarite ji pravi koktajl set pred samo zabavo za dekliščino. Poleg kupite še sestavite, ki jih potrebujete za mojito in naj nevesta zmeša svoj koktajl ter tako začne koktajl zabavo. Za popestritev si lahko tako vsaka udeleženka pripravi svoj
koktajl.

 

Naj dekliščina vsem vam ostane v spominu, vendar kot pravijo… kar se dogaja na dekliščini, veste samo ve ;).

 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem