Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Poslovna darila po nizkih cenah

Ko se prične jesen in se trgovine že opremijo s ponudbo za zimsko dekoracijo, začnejo podjetja in podjetniki razmišljati o tem, kakšna poslovna darila naj bi podarili tako poslovnim partnerjem kot strankam in zaposlenim. Ponudbaposlovnih daril je sicer velika, a včasih se zdi, da v njej ne najdemo niti nič novega niti nič domiselnega. Ničesar takega, česar se ni domislil še nihče.

Zakaj bi se s tem sploh obremenjevali? Zakaj ni dovolj, da podarite vžigalnike ali pisala? Predvsem zato, ker imajo poslovna darila svoj poseben namen.

 

Poslovna darila za tisk

Poslovna darila večinoma podarjamo ob novem letu, ko se zaključi celoletno poslovanje in že približno vemo, kakšni so naši poslovni rezultati. In ob tej priložnosti je prav, da se zahvalimo vsem tistim, ki so nam na poti do teh rezultatov pomagali: partnerjem, dobaviteljem, kupcem, zaposlenim in podobno. S poslovnim darilom jim pokažemo, da cenimo njihov trud, hkrati pa skušamo z njimi sodelovanje še utrditi in izboljšati. Povemo jim, da jih cenimo, kar gotovo pomeni, da bodo imeli tudi oni do nas boljši odnos. Roko na srce: s poslovnim darilom si lahko kupimo marsikatero boljšo priložnost.

Poslovna darila so hkrati tudi način promocije. To lahko najbolje dosežemo na več načinov. Prvi je zagotovo poklanjanjeklasičnih poslovnih daril z logotipom  podjetja, kar se obnese zlasti pri zaposlenih. Zaposleni, ki nosijo čepico ali majico z logotipom podjetja, so bili od nekdaj odlična reklama.

Drugi način je, da naročimo posebna darila, ki se navezujeejo na našo dejavnost. Če darilo že samo po sebi govori o tem, s čim se podjetje ukvarja, bo zagotovo bolj opaženo. Ta darila so primerna zlasti za kupce in dobavitelje.

Kaj pa, če želimo, da si nas bodo zaradi našega poslovnega darila za vedno zapomnili? Potem velja biti nekoliko bolj drzen in poskusiti sčim popolnoma novim in celo drznim. Poskrbeti je treba, da vas kupci ne bodo nikoli pozabili, kar lahko dosežemo z izjemno kreativnim, izjemno inovativnim, ali pa izjemno zabavnim darilom. Kaj boste izbrali, je seveda odvisno od vaše drznosti in vaše poslovne dejavnosti.

 

Kako izbrati pravo poslovno darilo?

Poslovna darila velja seveda razdeliti glede na pomembnost obdarovanca. Največja napaka je zagotovo ta, da enaka darila podarimo prav vsem – ne glede na njihove zasluge za naš poslovni uspeh. Včasih se namreč velja za tistega, ki nam k njemu najbolj pripomore, potruditi nekoliko bolj. Pravzaprav takšni stranki niti ne moremo podariti klasičnega poslovnega darila, temveč je bolje skušati še izboljšati odnose s tem, da podarimo kaj nekoliko bolj osebnega. Poslovni partnerji namreč ne marajo občutka, da so za vas zgolj številke – in o tem, koliko vam pomenijo, lahko včasih priča tudi drobno darilo, s katerim jim pokažete, da jih poznate oziroma jim pri sodelovanju dejansko prisluhnete.

Ko se pričnejo bližati zimski prazniki, si torej vzemite čas, in dobro razmislite o poslovnih darilih. Kaj želite z njimi povedati, kaj pridobiti, komu jih boste podarjali? Dobro izbrano in domiselno poslovno darilo vam lahko pogosto prinese nove priložnosti, medtem ko je slaba izbira, opravljena na hitrico, pogosto razlog, da z darili ne dosežete prav nič – tako poslovna darila niso vložek v podjetje, temveč dejansko stran vržen denar.

 

Izberite vaše poslovno darilo in nas kontaktirajte za nakup večje količine in za morebiten tisk vašega logotipa.

 

Izdelki, ki se nanašajo na članek

 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem