Potrebujete pomoč?

Pokličite na: 040-325-185

Pišite nam na:
info@studentska-trgovina.si

Članki "Dekliščina in fantovščina"

 • Pinata-najbolj smešni "zamahni in zgreši" videi

  2015-11-03
  Vam je zmanjkalo idej za rojstne dneve? Uporabite pinato in razveselite otroke z vsebino. Ali pa jo napolnite s čim bolj ekstravagantnim in jo uporabite za dekliščino, fantovščino in druga praznovanja...
 • Nasveti za popoln »fuzbal večer«

  2015-03-09
  Večer, ko se s prijatelji zberete ob gledanju tekme, je gotovo nekaj posebnega – še zlasti ob velikih derbijih ali tekmah naših. Če si tekme običajno ogledate v vašem priljubljenem baru ali pubu, bodo tam poskrbeli tako za dober ogled poteka tekme kot za primerno vzdušje in pijačo
 • Vici za jokanje od smeha

  2014-11-11
  Znate spraviti ljudi v smeh? Pravijo, da je smeh pol zdravja, je pa tudi izjemno koristen za povezovanje in vzpostavljanje družabnih vezi.
 • Zabava, o kateri se bo govorilo še cel mesec

  2014-08-05
  Gotovo si vsakdo želi, da bi organiziral zabavo, o kateri bi prijatelji in znanci še dolgo govorili – še zlasti, če gre za zabavo, ki označuje pomemben mejnik, na primer 18. rojstni dan, ali pa okroglo dvajsetico ali tridesetico
 • Adrenalinske ideje za fantovščino

  2014-02-01
  Marsikomu se zdijo fantovščine s striptizetami že preživete. Tisto, kar lahko precej bolj poveže prijatelje, je precej bolj zabavno in povrh vsega za seboj ne pušča groznega mačka, pa so lahko adrenalinske fantovščine.
 • Celotna organizacija fantovščine

  2014-02-01
  Če ste najboljši prijatelj bodočega ženina ali hkrati tudi njegova priča, potem imate pred samo poroko še eno nalogo: organizacijo fantovščine!
 • Fantovščina in dekliščina skupaj?

  2014-02-01
  Naj fantovščina in dekliščina potekata hkrati? Nekateri pari se odločijo za to možnost zato, da je zabava bolj varna – predvsem je nevesta lahko bolj prepričana, da njen ženin na fantovščini ne bo počel neumnosti.
 • Organizacija dekliščine - celotna navodila

  2014-02-01
  Dekliščina je tradicija, ki naj bi bodoči nevesti zagotovila še zadnjo »samsko« zabavo z najboljšimi prijateljicami. Kako jo organizirati?
 • Ideje za dekliščino

  2014-02-01
  Ste se kot bodoča nevesta odločili, da ne želite dekliščine, ki bi vas spravljala v zadrego? Preberite zanimiva ideje za dekliščino.
 

Košarica

Košarica je prazna

Poštnina 0,00 €
Skupno 0,00 €

DDV je vštet v ceno

Na blagajno

 

E-novice

banner001

 

Novi izdelki

 

Brezplacna dostava
Osebni prevzem