Blog članki

4 PRODUKTI, KI SO NAVDUŠILI NAŠE ZADOVOLJNE UPORABNICE

od 27 Feb 2023

4 PRODUKTI, KI SO NAVDUŠILI NAŠE ZADOVOLJNE UPORABNICE 

Mrzli zimi bomo počasi pomahali v slovo, saj na vrata že trka prvi pomladni mesec – marec. Ta s seboj prinaša svežo energijo in nešteto priložnosti za nov začetek, zato je to pravi čas, da na prvo mesto postavite sebe. Ne pozabite pa, da je mesec marec v znamenju žensk, saj praznujemo dva nadvse pomembna praznika – dan žena in materinski dan. 💐  


Zato smo tudi tokratni blog namenili vsem ženskam. Ker si zaslužite le najboljše, vam predstavljamo 4 nepogrešljive produkte, ki so navdušili že mnogo naših zadovoljnih uporabnic. Z njimi lahko razvajate sebe ali pa jih podarite kot darilo ob prihajajočih praznikih. 



1. HAIRCHIC™ 

S pomočjo večnamenskega ionskega oblikovalca HairChic™ lahko v trenutku ustvarite pričesko kot iz frizerskega salona. Uporabnice navdušuje s svojo neverjetno zmogljivostjo in petimi nastavki, ki bodo kos vsakemu tipu las. Zaradi priročnega dizajna in lahke zasnove ga lahko vzamete s seboj povsod in vedno poskrbite za svilnat ter urejen videz pričeske. 


2. BEAUTYROOM

Namizno ogledalo BeautyRoom bo navdušilo vse ljubiteljice ličenja, saj z LED lučmi zagotavlja popolno osvetlitev obraza v vseh pogojih. S pritiskom na gumb enostavno prilagodite moč osvetlitve glede na trenutne svetlobne pogoje. Vse svoje pripomočke pa lahko tudi preprosto shranite v za to namenjen prostor in s tem poskrbite za urejen kotiček za ličenje.



S pomočjo inovativnega kodralnika HairGlam™ lahko v le nekaj minutah ustvarite popolne kodre, ki bodo videti povsem naravno. Odlikuje ga 5 časovnih nastavitev, s pomočjo katerih sami določite intenzivnost in obliko kodra. Ker ne zavzame veliko prostora, pa ga lahko vzamete s seboj kamorkoli in poskrbite za čudovit izgled v vsakem trenutku. 


4. Mini UV/LED lučka za nohte

Revolucionarna mini UV/LED lučka poskrbi, da bodo vaši nohti vedno v trendu in urejeni. Zaradi enostavne uporabe je nadvse primerna tako za popolne začetnike kot tudi profesionalce. Lahko jo uporabljate pri vseh vrstah gelov, saj zaradi svoje zmogljivosti omogoča hitro in enakomerno sušenje ter poskrbi za odlične rezultate. 



So vas prepričali predstavljeni produkti ali pa si želite ogledati, kaj vse se še skriva na naših spletnih poličkah? Obiščite našo spletno trgovino in si s kodo BEAUTY15 zagotovite 15 % popust na vse


Ekipa Študentske trgovine



Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning