Blog članki

UDOBNO V POMLAD: NAJBOLJŠE TRENIRKE IN PAJKICE ZA SPROŠČENE DNEVE

od 03 Apr 2024

UDOBNO V POMLAD: NAJBOLJŠE TRENIRKE IN PAJKICE ZA SPROŠČENE DNEVE

Kot bi mignil, nas je pomlad ponovno prebudila v pričakovanje svežih trendov, predvsem takšnih, ki jih lahko vpeljemo v naše vsakodnevne aktivnosti. Toplejši dnevi prinašajo popolne pogoje za izlete v naravo, pohodništvo, vadbo na prostem in vsakdanja domača opravila. Kljub temu da sta pri izbiri oblačil za takšne priložnosti glavna dejavnika udobje in priročnost, še vedno iščemo tudi kose trendi videza.

Svoj modni slog pogosto izražamo z izbiro raznolikih in sproščenih kosov, ki jim bomo ta mesec posvetili blog objavo: predstavljamo vam modna in udobna oblačila za prosti čas. Ker smo marčevski zapis posvetili ženskam, tokrat nekaj več pozornosti namenjamo moški modi.



SPORTYMESH™ – MOŠKE ŠPORTNE HLAČE

SPORTYMESH™ so odlična izbira za vsakogar, ki športnim hlačam želi dodati nekaj elegance. Njihov zračni material zmanjšuje potenje in zagotavlja udobje pri vseh aktivnostih. Zaradi elastičnega pasu se odlično prilegajo različnim postavam. S temi hlačami boste našli ravnotežje med udobjem in trendi videzom na vsakem koraku.

Druga, nekoliko bolj sproščena izbira moških športnih hlač, so TOPSPORT™. Tudi te z mehko tkanino zagotavljajo maksimalno udobje in so primerne za različne priložnosti; od športa do sproščanja doma. Elastični pas omogoča dobro prilagajanje, zaradi žepov pa so priročne za gibanje na prostem. Na voljo so v sivi in črni barvi.

GEARFLEX™ – MOŠKE KARGO HLAČE

Moške kargo hlače GEARFLEX™ združujejo funkcionalnost, udobje in stil, zaradi česar so nepogrešljiv kos v garderobah mnogih naših strank. Prostorni žepi omogočajo shranjevanje več manjših predmetov, visokokakovostni material pa hitro sušenje. Nedvomno so tudi GEARFLEX™ primerne za različne aktivnosti in opravila.

PEACHFLEX™ – ŽENSKE ŠPORTNE PAJKICE

Športne pajkice PEACHFLEX™ so prava izbira za aktivne uporabnice, ki si želijo izražati svoj smisel za modo tudi med vadbo, saj leopardji potisk poživi še tako preprost kos oblačila. Pajkice so odlične za poudarjanje postave, saj s pomočjo visokega pasu in SCRUNCH šiva ustvarjajo videz peščene ure. So zelo udobne in primerne za različne športne dejavnosti.

Tudi mi se veselimo pomladnih dni in že neučakano razmišljamo o tem, kateri od udobnih kosov oblačil vas bo to sezono najbolj navdušil. Vabimo vas, da si ogledate še preostalo ponudbo naših izdelkov >> TUKAJ << in si jih še danes s kodo BLOG15 zagotovite 15 % ugodneje.


Udobno v pomlad! 


Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning