Blog članki

ENOSTAVNO DO ČISTEGA IN SIJOČEGA DOMA

od 25 Sep 2023

ENOSTAVNO DO ČISTEGA IN SIJOČEGA DOMA

Čiščenje doma je po navadi nadvse zamudno in zahtevno pravilo, vendar ga lahko v trenutku spremenite v enostavno in zabavno, če pri tem uporabite prave pripomočke. 

V tokratnem blogu vam predstavljamo naš inovativni čistilec ACTIONCLEAN™, ki bo s svojimi izjemnimi lastnostmi zagotovo postal nepogrešljiv pripomoček vsakega doma.

 

1. Dosezite tudi najbolj nedostopne kotičke

ACTIONCLEAN™ ima do 1,3 metra dolgo držalo, s pomočjo katerega lahko dosežete tudi najbolj nedostopne kotičke v vašem domu. Zaradi te inovativne rešitve se lahko poslovite od neprijetnega sklanjanja, prepogibanja in pretegovanja pri čiščenju.


2. Poenostavite si čiščenje ravnih površin 

Inovativni čistilni pripomoček ACTIONCLEAN™ je zasnovan za čiščenje vseh ravnih površin, kot so tla, stene in okna. Ne glede na to, ali se lotite generalnega, letnega ali tedenskega čiščenja, ACTIONCLEAN™ bo poskrbel, da boste vsemu kos. 

3. Inovativen mehanizem za ožemanje krpe

ACTIONCLEAN™ je nadgrajen z revolucionarnim mehanizmom za ožemanje. Z enostavnim potegom boste lahko hitro odstranili vso odvečno vodo iz krpe. Poslovite se od nadležnega kapljanja in namočenih površin. 


4. Kvalitetna krpa iz mikrovlaken za hitro vpijanje vode

Priložena kvalitetna krpa iz mikrovlaken je zasnovana tako, da hitro ter učinkovito vpija tekočino. Vaše površine bodo v trenutku čiste in suhe, kar vam bo prihranilo čas. V naši spletni trgovini lahko dokupite tudi dodatno krpo za ACTIONCLEAN™.



Z uporabo čistilnega pripomočka ACTIONCLEAN™ in dodanih krp iz mikrovlaken boste prihranili čas in denar, hkrati pa boste poskrbeli za učinkovito čiščenje vašega doma. S kodo SAVE15 pa si lahko ta pripomoček privoščite 15 % ugodneje


Prijetno nakupovanje.

Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning