Blog članki

ODKRIJTE NAJBOLJŠO KOMBINACIJO ZA HLADNE DNI

od 09 Feb 2022

ODKRIJTE NAJBOLJŠO KOMBINACIJO ZA HLADNE DNI

Ni lepšega kot izkoristiti proste dni in jih preživeti na svežem zraku ob različnih aktivnostih. Letošnja zima nas razvaja s prijetnim vremenom, vendar pa nas hladne temperature vedno znova opominjajo, da ne smemo pozabiti na njo. 🥶


V tokratnem blogu vam predstavljamo najboljšo kombinacijo zimskih produktov po neverjetno nizkih cenah, s katerimi si boste zagotovili udobje in toplino tudi v najhladnejših dneh. ❄️



MISSCASHMERE®

Zimske termo pajkice MISSCASHMERE® navdušujejo z izjemno mehko podlogo iz flisa, ki prijetno greje in zagotavlja prijeten občutek ob stiku s kožo. Atraktiven dizajn z visokim pasom pa poskrbi, da se popolnoma prilegajo telesu ter hkrati optično podaljšajo noge. Na voljo tudi otroški model pajkic LILCASHMERE™, s katerimi bodo lahko najmlajši udobno in brezskrbno uživali v igri.


MAXCOMFORT®

Vodoodporni termo čevlji MAXCOMFORT® nudijo udoben in topel občutek na vsakem koraku. Podložena notranjost dodatno varuje stopala pred mrazom ter ohranja njihovo optimalno temperaturo tudi v najhladnejših dneh. Zahvaljujoč univerzalnemu dizajnu so čevlji primerni tako za moške kot tudi za ženske.



CUTEPOMPOM® je očarljiv set, s katerim se boste lahko s svojim malčkom sproščeno podali na zimske sprehode ali aktivnosti na prostem. Tudi v najhladnejših dneh bodo topli in izredno mehki materiali nudili otroški koži izredno prijeten občutek. Inovativen dizajn pa omogoča, da set kadarkoli brezskrbno operete, saj se cofki enostavno odstranijo.


 HUGGIEBEAR™

Otroška spalna vreča HUGGIEBEAR™ v obliki prikupnega medvedka poskrbi za maksimalno udobje vašega dojenčka tudi v najhladnejših dneh. Prisrčen dizajn, ki ga odlikujejo s kvalitetni in zračni materiali, nudi prijetno toplino ter pomirjujoč občutek pri počitku. HuggieBear™ bo poskrbela za občutek varnosti in bližine, ki ju dojenček potrebuje v svojih prvih mesecih.



Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino ter izberete svoje favorite iz ekskluzivne zimske kolekcije. ❄️

 

Namig: Ob koncu nakupa vpišite kodo SHOP15 in se razvajajte s kar 15 % popusta


ekipa Študentske trgovine


Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning