Blog članki

TRENDI OBLAČILA, KI SO NAVDUŠILA NAŠE STRANKE

od 27 Jul 2023

TRENDI OBLAČILA, KI SO NAVDUŠILA NAŠE STRANKE

Poletje je čas, ko težka in debela oblačila postavimo na stran in se prepustimo lahkotnim in svežim stilom. 👚 Med letom smo našo ponudbo oblačil skrbno dopolnjevali z modnimi kosi, ki so že v začetnih tednih podrli vse rekorde na naših prodajnih lestvicah. ☀️ 

V tokratnem blogu predstavljamo trendi oblačila, ki so navdušila že 254.009 naših zadovoljnih strank. Oglejte si jih in nakupujte najbolj vroče modne kose po ugodnih cenah že danes. 

 

1. FLIRTYNIGHT™ 

Z atraktivnim setom pižam FLIRTYNIGHT™ boste lahko izrazili svojo eleganco ob sproščenih večerih. Set pižam sestavljajo štirje kosi, ki se enostavno dopolnjujejo, zato lahko pižamo uporabljate v vseh letnih časih. Navdušila vas bosta nepremagljiva mehkoba in udobje, ki vas bosta razvajala celo noč. 

2. COMFYSLEEP™

Elegantna pižama COMFYSLEEP™ je izdelana iz kvalitetnih, lahkih in zračnih materialov, ki poskrbijo za udoben spanec tudi v najtoplejših nočeh. Trendi dizajn s privlačnimi čipkastimi detajli je navdušil že mnogo naših strank, univerzalen kroj pa poskrbi, da se pižama odlično prilega vsem tipom postav.


Lahkotne moške hlače RELAXBREEZE™ navdušujejo z udobjem in trendi dizajnom, ki se odlično poda vsem moškim postavam. Izdelane so iz naravnih materialov, ki so prijetni na otip in ne dražijo kože tudi v najtoplejših dneh, hkrati pa preprečujejo neprijetno potenje. Hlače so nadvse popularne in uporabne pri vseh opravkih.  

4. RELAXMEN™

Lahkotna moška srajca RELAXMEN™ je pravi hit tega poletja, saj je izdelana iz lahkega in nadvse mehkega bombaža. Ohlapnejši kroj poskrbi za celodnevno udobje in popolno prileganje vsem tipom postav. Je nadvse popularen kos oblačila za prosti čas in se odlično dopolnjuje z lahkotnimi moškimi hlačami RELAXBREEZE™. 


Poletje nas še vedno razvaja z vročimi temperaturami, zato ne odlašajte in si svoj kos trendi oblačila zagotovite s 15 % popustom že danes. V nakupovalni košarici ne pozabite vpisati kode TREND15. ❤️

Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning