Blog članki

VNESITE DOMAČNOST IN TOPLINO V SVOJ DOM

od 28 Sep 2022

VNESITE DOMAČNOST IN TOPLINO V SVOJ DOM 

Jesen je umirjeno prehodno obdobje, ko so dnevi vse krajši in zato svoj prosti čas pogosto preživljamo v notranjosti doma. Zdaj je idealen čas, da več pozornosti namenite tem prostorom, jih temeljito pospravite in preuredite po svojih željah. Če želite to narediti brez večjih posegov v dosedanji interior, berite dalje. 🏡


Danes vam predstavljamo dva edinstvena produkta, s katerima boste enostavno osvežili svoj dom in vanj vnesli toplino. 😍



1. SOFTSTRETCH®

SoftStrech® so nadvse udobne prevleke za sedežne garniture, ki bodo poskrbele, da bo dnevna soba postala vaš najljubši prostor. Mehak in raztegljiv dizajn zagotavlja popolno prileganje. Kakovostni materiali pa preprečujejo mečkanje, praske ali obrabo. S SoftStrech® boste lahko enostavno poskrbeli za nov videz sedežne garniture in popestrili dnevno sobo. 


     


2. BRICKWALL®

BrickWall® so tridimenzionalne stenske tapete z videzom opeke, s katerimi lahko vsako steno spremenite in ji dodate brezčasno eleganco. Pritrdite jih lahko na vse gladke površine. Inovativen dizajn s samolepilno podlogo namreč omogoča hiter, enostaven in brezhiben postopek namestitve v vseh notranjih prostorih. Zaradi pralnih lastnosti so idealne tudi za kopalnico ali kuhinjo.



Ste se tudi vi odločili preurediti svoj dom in vanj vnesti jesensko toplino? 🍂

Hitro odklikajte v našo spletno trgovino, v košarico vpišite kodo SHOP15 in si zagotovite 15 % popust na vse izdelke. 

Ekipa Študentske trgovine

Prejšnja objava
Naslednja objava

Izberite opcijo

Zapri
Uredi svojo izbiro
this is just a warning